Modefabriek zet nieuwe stip op de horizon; komende wintereditie wordt (bijna) alles anders

19 jul 2024
Door Modefabriek

‘Unite & Embrace Change’ was hét onderwerp op de afgelopen zomer-editie van Modefabriek. En wie het verslag ervan heeft gelezen zal zich misschien hebben afgevraagd of Modefabriek zelf ook in transitie gaat om te beantwoorden aan de eisen van de tijd. Het antwoord is: ja! Al is het uiteraard niet over een nacht ijs of na de eerste de beste storm. Maar de knoop is doorgehakt: komende editie van Modefabriek zal plaatsvinden op een fantastische nieuwe locatie met veel nieuwe mogelijkheden, nieuwe accenten en heel veel nieuwe energie! 


Vaarwel RAI Amsterdam, welkom EXPO Greater Amsterdam!


Toegegeven, het is een bitterzoet vaarwel van die mooie plek, bereikbaar gelegen in onze geliefde hoofdstad, waar we al 21 jaar iedere seizoen weer hebben uitgepakt met Modefabriek, met uitzondering natuurlijk van de opeenvolgende corona lockdowns. Het voelt letterlijk als het eind van een tijdperk. Maar het is tijd voor verandering en de nieuwe locatie, EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen, is het antwoord op de actuele behoeften van Modefabriek. En met die nieuwe ideeën geeft Modefabriek natuurlijk ook gehoor aan de geluiden die onze deelnemers en bezoekers ieder seizoen weer met ons delen. Vernieuwen doen we samen, en voor elkaar.


EXPO Greater Amsterdam is een indrukwekkende locatie tussen Schiphol en Amsterdam, met een bijzonder industrieel karakter, mooi natuurlijk licht - vergelijkbaar met het glazen dak van de Europahal, maar dan vele malen groter – en een groot groen buitenterrein. Het is heel goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer en heeft alles wat we ons maar kunnen wensen. 


Het Modefabriek team is enthousiast en gaat vol frisse energie aan de slag om invulling te geven aan de Modefabriek nieuwe stijl. We hopen jullie daar na de zomer meer over te kunnen vertellen, maar zijn ook zeker van plan onze achterban en het vakgebied te verrassen op 26 & 27 januari 2025!


Let’s embrace change & let’s not forget to have fun doing it!


We wensen jullie een mooie zomer,


Team Modefabriek 

Categorie #MF Events
Tags Events, Trade event

Deel artikel