Meet the buyers at Modefabriek: Sans online

29 jun 2024
Door Modefabriek

In Meet the Buyers at Modefabriek spreken we retailers en inkopers over hun persoonlijke favorieten, waardoor ze geïnspireerd raken en waar ze komende beursronde naar op zoek gaan. Deze keer: Jorien Braakhuis, inkoopster vrouwenmode bij Sans online. 


Wat staat er op de inkooplijst voor zomer 2025?

“We willen best nog wat merken toevoegen, maar daarbij zoeken we vooral naar leveranciers waarmee we koppelingen kunnen maken voor de webshop, die een grote voorraad hebben en die de content voor elkaar hebben wat betreft fotografie en marketing. Dan kom je vaak uit bij de grotere merken, hoe leuk de collecties van sommige kleinere merken misschien ook zijn.”


Welk merk is jouw eigen favoriet?

“Ik vind Lofty Manner op dit moment heel leuk, vanwege de prints en kleuren.”


Waarom zijn beurzen als Modefabriek relevant voor jou?

“Vooral voor de gezelligheid. We vinden het leuk om iedereen weer te zien en te spreken. Niet alleen leveranciers, maar ook andere ondernemers. En natuurlijk bekijken we wat de merken allemaal brengen en als we wat leuks tegenkomen gaan we er achteraan.”

  

Beste vondst op een modebeurs ooit?

“Geisha is misschien wel een goed voorbeeld. Drie jaar terug zijn we na Modefabriek ingestapt en dat is een van onze beste vrouwenmerken in de verkoop op dit moment. Ook Esqualo zijn we op Modefabriek tegengekomen en daar werken we heel goed mee samen.”


Wat staat er dit seizoen op je verlanglijstje?

“We zouden heel graag Yaya willen toevoegen aan ons aanbod. Maar vanwege onze grootschalige online activiteiten zit dat er helaas niet in. Persoonlijk heb ik niks op mijn verlanglijstje staan. Mijn wensen liggen meer bij reizen dan bij een bepaalde tas of schoenen.”

 

f89d8f3a-7325-48e4-8cf9-4e3446019718.jpg?uuid=8eea36dd-155b-4f2e-875f-467cac8627d4


Beste vakantieland? 

“We hebben vorig jaar twee weken door Costa Rica gereisd en we gaan zeker nog een keer terug. We hebben een aardige lijst met landen waar we naartoe willen, onder andere Zuid-Afrika, Australië en Japan.”


Waar doe jij de meeste inspiratie op? 

“Op Tiktok en Instagram. Maar ik kijk ook goed naar wat de jonge parttimers die bij ons werken dragen en waar ze mee bezig zijn.”


Waar winkel je graag? 

“We gaan graag naar Arnhem, maar Enschede en Utrecht zijn ook leuk. Ik vind Sissy-Boy een mooi concept. En Søstrene Grene vind ik heel leuk, voor knutselspullen en dingen voor in de keuken. En verder ga ik vooral naar de winkels waar mijn dochter graag heen wil.”


Wat draag je zelf het liefst?

“Ik draag eigenlijk altijd een pantalon met sneakers en iets stoers erboven, zoals een sweater. Ik ben momenteel fan van de sneakers van New Balance. Ze zijn mooi en zitten heel fijn.”


Geschreven door Rosita van der Kwaak

Categorie Fashion

Deel artikel