Modefabriek presenteert topselectie internationale trendforecasters

02 jul 2024
Door Modefabriek

Natuurlijk kom je op 7 + 8 juli naar Modefabriek voor de mooiste selectie nationale en internationale vrouwenmodemerken, maar je doet er ook onmisbare kennis en inspiratie op, van de laatste trends tot een blik op de toekomst. 

 

Want Modefabriek host komende editie de beste Europese forecasters. Laat je verrassen door Lidewij Edelkoort, Jan Agelink, Louise Byg Kongsholm en David Shah.


Op maandagochtend staat de gerenommeerde trendforecaster Lidewij Edelkoort voor het eerst op het Talks-podium. In samenwerking met tijdschrift See All This deelt ze haar visie op de toekomst van mode en design. Van het sociale dilemma van overdressing tot mode als kunst en geel als het nieuwe roze. Vooraf reserveren voor deze presentatie is noodzakelijk. 

 

Op het TRENDFORUM zie je alle kleuren, silhouetten, materialen, prints, vormen en must haves voor zomer 2025. Samengesteld door trendwatcher David Shah van VIEW Magazine i.s.m. Modefabrieks directeur Caroline Krouwels. Publiekslieveling Jan Agelink werpt op het Talks-podium ook zijn blik op zomer 2025, van hands-on ambacht tot AI, en geeft je key takeaways over belangrijke silhouetten, materialen en moods.


De Deense trendexpert Louise Byg Kongsholm geeft inzicht in trends die de industrie radicaal zullen veranderen. Verder kun je je laten bijpraten door onze social media expert Pelpina Trip over social content in dit AI-tijdperk, en entrepreneur Zeynep Dag (haar schoenen worden gedragen door Rihanna en Beyoncé) over creatief ondernemerschap. 


Een inspirerende line-up met topsprekers die je niet mag missen!


Klik hier voor het Talks programma.


Geschreven door Rosita van der Kwaak

Categorie Trends #MF Events
Tags Events, Lezing, Trends

Deel artikel