MF TALKS // DISTRICT D // MORE TO #LEARN

Modefabriek biedt een steeds ambitieuzer #LEARN-programma met essentiële tips, tools en inspiratie voor professionals, om van je grote passie een nog groter succes te kunnen maken. Op beide dagen biedt het MF TALKS programma inspirerende trendlezingen, social media workshops, case studies van succesvolle innovators en panels met pioniers in retail. Deze Talks staan op het programma voor aankomende editie:

Let op bijna alle Talks zijn Engels gesproken en gratis te bezoeken voor alle Modefabriek bezoekers! lees meer

VIEWS

Summer School // DISTRICT D // MORE TO #LEARN


Photo by Milan Gino

Summer School geeft vier verdiepende Master Classes over onmisbare trends en ontwikkelingen in retail en fashion. De Master Classes, geprogrammeerd in samenwerking met Fashion Council NL, worden gegeven door toonaangevende professionals en zijn voor iedereen interessant; voor ontwerpers, marketing pro’s, labels én retailers, of je nu starter bent of gewoon bij de les wil blijven.

Bekijk HIER het Summer School programma, tickets zijn binnenkort verkrijgbaar..

lees meer

VIEWS

MEET THE SEMINAR – JOËL FERDINANDUS

Joël Ferdinandus, INretail
Functie: INcrowd connector

Waar is het allemaal begonnen en hoe ben je hier terecht gekomen?
In 2008 opende ik de all-inclusive menstore LokalHeroz. Ondanks alle positieve aandacht moest ik in het voorjaar van 2013 wegens economische omstandigheden mijn winkel sluiten. Na een marketingcampagne voor het herenkledingmerk Van Gils en de ontwikkeling van het King Kong Hostel (Best Dutch Hostel 2014 & 2015 Hostelworld) mocht ik bij branchevereniging INretail aan de slag.

lees meer

VIEWS

MEET THE BRAND – MATINIQUE

Matinique is een menswear label uit Denemarken, Kopenhagen en is opgericht in 1973. Matinique brengt Scandinavische mode waarin kwaliteit en comfort centraal staan.

lees meer

VIEWS

MEET THE EXPERTS

Modefabriek is veel meer dan twee dagen collecties kijken, nieuwe merken ontdekken en mensen ontmoeten. Modefabriek is More Than Mode, dus ook: je laten inspireren door bijzondere mensen in het vak en essentiële kennis opdoen om het beste uit je onderneming te halen. For all those (young and) eager professionals: in District D tref je alle #LEARN-activiteiten, zoals Expert.

lees meer

VIEWS

WE’RE HIRING! dutch text only

modefabriek bv logo

Innovatief, inspirerend en creatief: Modefabriek bv organiseert toonaangevende (mode)evenementen zoals Modefabriek, MARKET by kleine fabriek en Amsterdam Denim Days, en is creatief betrokken bij andere projecten, waaronder LINDA Festival. Modefabriek bv combineert zakendoen met mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek.

Vanwege uitbreiding in evenementen en samenwerkingen zijn wij op zoek naar een:

STAGIAIRE OPERATIONS (EVENTS)

lees meer

VIEWS

Shoppable Expo

Ook afgelopen winter editie van Modefabriek, nodigden we Floor Knaapen en Grietje Schepers uit om een nieuwe Current Mood Store te creëren. Deze shoppable expo bestaat uit een installatie met een grote diversiteit aan producten – een combinatie van mode en accessoires, design en interieur – die onmiddellijk online te koop zijn via www.currentmood.store . See now, buy now!

lees meer

VIEWS

VIEWS